PIMPINELLA

Hátmasszázs

Fáj a háta? Gyógyír a merev hátra! A masszázs hatásosan alkalmazható az izomzat regenerálódásában, oldja az izom merevségét..

Fáj a háta? Gyógyír a merev hátra!

Testünk bizonyos izmai rövidülésre, mások pedig nyúlásra hajlamosak. Ha nem használja őket megfelelően, vagyis nem mozog eleget. A masszázs hatásosan alkalmazható az izomzat regenerálódásában, oldja az izom merevségét, görcsös pontjait, a gyengéd simító mozdulatonak köszönhetően, a masszázsolaj eloszlatása közben, a testünk ellazul.

A háton végzett gyúró mozdulatok ellazítják az izmokat, szétválasztják a merev izomrostokat és fokozzák az izmok vérellátását.

A masszázs pozitív hatásai közé tartozik, hogy enyhíti a stressz káros hatásait. A masszázzsal zsibbadó, fájó testrészeidet, izmaidat és a vérkeringésedet is felfrissítheted, és nyugtató hatást gyakorol az idegrendszeredre is. A masszázs révén aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, és ellensúlyozza tested stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmaid akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Bejelentkezés: +36(20)361-1555További Masszázs szolgáltatások:

 

Hátmasszázs

Fáj a háta? Gyógyír a merev hátra! A masszázs hatásosan alkalmazható az izomzat...

Shiro Abhyanga...

A marma pont rejtett, titkos, érzékeny pontot jelent, a marma pedig energiaközpontot,...

Abhyanga -...

Javítja a szövetek vérellátását és a nyirok keringést, megnyugtatja az idegrendszert,...