PIMPINELLA

Frissítő svéd masszázs

Ne csak akkor keress fel masszőrt, ha már problémáid vannak, hiszen a massázsnak nagyon sokféle jótékony hatása van..

Ne csak akkor keress fel masszőrt, ha már problémáid vannak, hiszen a massázsnak nagyon sokféle jótékony hatása van.

Gondoltad volna, hogy a rendszeres masszázs azon túl, hogy felfrissíti a tested, és ellazítja az izmaid, az idegrendszeredre is jótékonyan hat? A masszázs nyugtató hatást gyakorol az idegrendszerre. A masszírozás hatására aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, ami ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok feszülését, elősegíti a normális szívritmus, vérnyomás, és keringés helyreállítását, egy szóval megszünteti, vagy legalábbis enyhíti a stressz káros hatásait.

A rendszeres masszázs hatására enyhül az izomfeszültség, és az anyagcsere fokozódásának köszönhetően növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, ennek köszönhetően javul az állóképesség. Megszűnnek a kellemetlen panaszok, és a rugalmasabb izmok, ízületek hatására energikusabb és kitartóbb leszel. Ez különösen fontos, ha rendszeresen sportolsz. A masszázs során kitágulnak a bőrben található kapilláris erek, a sejtek könnyebben jutnak oxigénhez, így a méreganyagok gyorsabban ürülnek ki. Ennek köszönhetően látványosan feszesedik a bőr, és a bőr kiszáradásának is búcsút inthetünk.

Ha sokat stresszelsz, szinte biztos, hogy nem alszol jól, arról nem beszélve, hogy a fájó végtagok is megnehezítik a nyugodt alvást. A masszázs nyugtató hatásának köszönhetően a test ritmusa is lelassul, csökken a vérnyomás, szabályosabb lesz a légzés, így megnyílik az út a nyugodt alvás felé. Sajnos egyre több ember küzd rossz tartással, főleg azok, akik ülőmunkát végeznek. Rendszeres masszázzsal kezelhetőek a helytelen tartás okozta tünetek. A masszázs az immunrendszerre is kedvező hatással bír.

Bejelentkezés: +36(20)361-1555További Masszázs szolgáltatások:

 

Gua Sha...

A Gua Sha arcmasszázs egy ősi kínai masszázs módszer, mely a meridiánrendszer...

Frissítő svéd...

Ne csak akkor keress fel masszőrt, ha már problémáid vannak, hiszen a massázsnak nagyon...

Udwartana –...

Ez a nagyon hatékony, növényi porokkal, gyógynövény őrleménnyel végzett nyirok kezelés...