PIMPINELLA

Udwartana – nyirokmasszázs (Ayurveda)

Ez a nagyon hatékony, növényi porokkal, gyógynövény őrleménnyel végzett nyirok kezelés sokak számára még ismeretlen..

Ayurvedikus nyirokmasszázs terápia - Udwartana

Ez a nagyon hatékony, növényi porokkal, gyógynövény őrleménnyel végzett nyirok kezelés sokak számára még ismeretlen. Célja a test kondíciójának javítása, a nyirok- és vérkeringés serkentése, méreganyagok és lerakódások eltávolítása.

A gyógynövényes porörlemény bőrbe dörzsölése megnyitja a bőr pórusait, a hatóanyagok bejutnak a gócok belsejébe és feloldják a toxikus anyagokat, melyek ezután a masszázs segítségével kivezetésre kerülnek. Ez a típusú masszázs a fizikai hatásokon túl erős mentális, lelki harmonizációt is eredményez.

Mi az az ayurvéda?
Sokan kérditek tőlem, mi az az ayurvéda, amikor szolgáltatásaim között az ayurvedikus masszázsokat olvassátok. Hát lássuk, mit takar ez a szó?

Az Ayurvéda a legősibb gyógyító tudomány, egyidős az emberiséggel, folyamatosan fejlődik és mindig aktuális. Mivel a megelőzésre fekteti a legnagyobb hangsúlyt, ezért számos megoldást kínál a mai rohanó stresszel teli ember számára.

Az Ayurvéda Indiából származó, több mint 5000 éves múltra visszatekintő alternatív szemléletű tudomány. Mentes minden bálványtól és vallási irányzattól. Jelentése az Élet tudománya. (Ayu-élet, véda-tudás.) Egy átfogó komplex rendszer, filozófia, amely a testi és lelki problémákat testreszabottan kezeli. Az évek során felhalmozott tapasztalatokra és ismeretekre épít, így a kezelések nem sémák alapján, hanem a testi, lelki alkatot, személyiségeket, életmódot és a tudati képzeteket (félelmeket és vágyakat) figyelembe véve analizál, így a kezeléseket is egyénre szabottan végzi. Ezért holisztikus tudomány és ezért is hívhatjuk az Ayurvédát a “gyógyítás művészetének”.

Bejelentkezés: +36(20)361-1555További Masszázs szolgáltatások:

 

Hátmasszázs

Fáj a háta? Gyógyír a merev hátra! A masszázs hatásosan alkalmazható az izomzat...

Shiro Abhyanga...

A marma pont rejtett, titkos, érzékeny pontot jelent, a marma pedig energiaközpontot,...

Udwartana –...

Ez a nagyon hatékony, növényi porokkal, gyógynövény őrleménnyel végzett nyirok kezelés...