PIMPINELLA

Abhyanga - teljes test masszázs (Ayurveda)

Javítja a szövetek vérellátását és a nyirok keringést, megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a stresszt, javítja az immunfunkciókat..

Mire jó az Ayurvedikus Abhyanga (teljes test) masszázs?

- javítja a szövetek vérellátását és a nyirok keringést
- megnyugtatja az idegrendszert
- csökkenti a stresszt
- javítja az immunfunkciókat
- csökkenti a fájdalmat
- lazítja az izomtónust
- felgyorsítja az anyagcserét

Mi az az ayurvéda?
Sokan kérditek tőlem, mi az az ayurvéda, amikor szolgáltatásaim között az ayurvedikus masszázsokat olvassátok. Hát lássuk, mit takar ez a szó?

Az Ayurvéda a legősibb gyógyító tudomány, egyidős az emberiséggel, folyamatosan fejlődik és mindig aktuális. Mivel a megelőzésre fekteti a legnagyobb hangsúlyt, ezért számos megoldást kínál a mai rohanó stresszel teli ember számára.

Az Ayurvéda Indiából származó, több mint 5000 éves múltra visszatekintő alternatív szemléletű tudomány. Mentes minden bálványtól és vallási irányzattól. Jelentése az Élet tudománya. (Ayu-élet, véda-tudás.) Egy átfogó komplex rendszer, filozófia, amely a testi és lelki problémákat testreszabottan kezeli. Az évek során felhalmozott tapasztalatokra és ismeretekre épít, így a kezelések nem sémák alapján, hanem a testi, lelki alkatot, személyiségeket, életmódot és a tudati képzeteket (félelmeket és vágyakat) figyelembe véve analizál, így a kezeléseket is egyénre szabottan végzi. Ezért holisztikus tudomány és ezért is hívhatjuk az Ayurvédát a “gyógyítás művészetének”.

Bejelentkezés: +36(20)361-1555További Masszázs szolgáltatások:

 

Test tekercselés

A testtekercselés fogyásra és narancsbőr kezelésre szolgáló eljárás. Méregtelenít, a laza...

Frissítő svéd...

Ne csak akkor keress fel masszőrt, ha már problémáid vannak, hiszen a massázsnak nagyon...

Abhyanga -...

Javítja a szövetek vérellátását és a nyirok keringést, megnyugtatja az idegrendszert,...