PIMPINELLA

Gua Sha arcmasszázs

A Gua Sha arcmasszázs egy ősi kínai masszázs módszer, mely a meridiánrendszer masszázsán alapul..

A Gua Sha arcmasszázs egy ősi kínai masszázs módszer,

mely a meridiánrendszer masszázsán alapul. Hatására a meridiánokban fokozódik az energiaáramlás, aktiválódik a vér és nyirokkeringés.

A keleti botoxnak nevezett eljárás csökkenti a szem alatti ödémát, segíti a toka eltűnését, halványítja a szem alatti sötét foltokat, akadályozza a ráncok kialakulásást, összességében fiatalabb bőrt és feszesebb arcot, nyakat, dekoltázst eredményez.

A masszázs a leggyakoribb és a leghatékonyabbnak tartott formája az aromaterápiás kezelésnek. A masszírozáshoz használt olaj általában növényi zsíros olajat (bázisolaj) és kevés illóolajat tartalmaz. A masszázshoz használt illóolajok elsősorban a bőrbe, valamint a mélyebben lévő szöveti részekbe és a vérpályába eljutva fejtik ki jótékony hatásukat, de a masszázs során elillanó és belélegzett illóolajok nyugtató és/vagy frissítő, a hangulatot kedvezően befolyásoló hatásai is érvényesülhetnek. A masszázsolaj készítéséhez felhasznált növényi olajok pedig nem csak fontos vivőanyagok, hanem a bőr védőrétegében található olajsavban és esszenciális zsírsavakban is gazdagok, ezért többek között bőrpuhító és bőrtápláló hatásokkal is kiegészítik a masszázsolajban lévő illóolajok kedvező tulajdonságait.

Bejelentkezés: +36(20)361-1555 vagy Időpont foglalásTovábbi Masszázs szolgáltatások:

 

Gua Sha...

A Gua Sha arcmasszázs egy ősi kínai masszázs módszer, mely a meridiánrendszer...

Abhyanga -...

Javítja a szövetek vérellátását és a nyirok keringést, megnyugtatja az idegrendszert,...

Cellulit...

A masszázs során a kezelt felületen a fogások alkalmazásával összetörjük a zsírsejteket,...

© 2021 Pimpinella.hu • AdatvédelemImpresszum